на живо

Росен Барчовски: ЦСКА се завръща в баскетболния елит след 13 години

Гледайте епизод 18 на подкаста "За спорта без клишета"

Росен Барчовски: ЦСКА се завръща в баскетболния елит след 13 години

Росен Барчовски - баскетболист, национален селекционер, носител на завета на великите Цвятко Барчовски и Ваня Войнова. Има ли нещо, което не знаем за него? 

Да, той винаги може да ви изненада със спокойствието и логиката, с които говори по всички теми. Така го прави и в епизод 18 на подкаста "За спорта без клишета". Барчовски застава пред Петър Бакърджиев, за да ви впечатли... отново! С новина за завръщането на ЦСКА в мъжкия баскетбол!

"Въпрос на завършване на разговори е с хора, които са дали обещание за финансиране. Не е още факт. Лигата сега е с 10 отбора. За съжаление има няколко проблема с няколко клуба. Но дано станат 11 и всички се запазят. Това с ЦСКА е изключително важно. Не е новина, защото не е станало. Хубаво е да има сблъсък ЦСКА - "Левски" в София", категоричен е Барчовски.

"Трябва да застанеш пред феновете честно и да им кажеш: "Виж какво, това са ни парите, ще играем с млади българи. Ще падаме, подкрепете ни!". Хората разбират. Като им кажеш по този начин, защо да не те разберат?", добавя той.

 

Снимка: bTV

Как се жонглира с баскетбол и политика? И как изглежда днешната действителност в очите на един бивш заместник-министър на младежта и спорта? 

Къде е проблемът с националните отбори във всички спортове и липсата на мотивация? Трябва ли да се лишиш от хора, "които тровят атмосферата"? И важен ли е Александър Везенков за предстоящите мачове?

Какво да очакваме от европейското първенство и как се противопоставящ на най-големите? 

Епизод 18 ви очаква в новия ни сайт btvsport.bg. Линк ТУК: https://btvsport.bg/za-sporta-bez-klisheta/

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката върху този линк ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify.