на живо

Дни преди дербито на Милано, титуляр в Интер мисли за напускане

Мачът може да гледате в неделя от 21:00 пряко по bTV Action

БГНЕС

Един от основните играчи на Интер, Самир Ханданович, изненадващо заговори за напускане на клуба. Словенецът отказа да даде отговор дали бъдещето му е свързано с "нерадзурите", но заяви, че единственото нещо, което може да го направи щастлив, са победите и трофеите.

Договорът на Ханданович изтича в края на настоящия сезон. Ако той не подпише нов контракт до Нова Година, това ще даде възможност на други клубове да преговарят с него без да предлагат трансферна сума на Интер.

"Моите искания? Не съм поискал нищо специално от клуба. Преди да взема решение искам да разбера какви са целите и амбициите на клуба, както и посоката, в която Интер ще поеме, защото посоките са много. Аз искам да печеля титли. Същото важи и за клуба, според неговата история, но никой не го казва открито. Не съм човек, който бяга от проблемите. Трябва да помисля за бъдещето и да изчакам развитието на ситуацията. Надявам се, че скоро ще сме в позиция, от която ще можем да се борим с останалите за първите места в класирането.", заяви Ханданович пред Гадзета дело Спорт.

Въпреки тези изказвания Ханданович, който спаси пет от последните шест дузпи на клубно и национално ниво, се очаква да започне като титуляр в предстоящото градско дерби с Милан в неделя. Мачът започва в 21:45 и ще бъде излъчен пряко по bTV Action, а коментарното студио стартира в 21 часа.