на живо

Кой ще бележи довечера: Бербатов, Фалкао или и двамата?

Монако - Лориен. Тази вечер от 22:00ч, пряко по bTV Action!

БГНЕС

Монако започва сезона във Франция с домакинство на Лориен, което ще гледаме на живо от 22:00 часа по bTV Action. 

"Червено-белите" имат страхотен шанс да вземат аванс пред основните си конкуренти - ПСЖ, Лил и Олимпик Марсилия, които не можаха да спечелят срещите си.  За целта трябва да напълнят мрежата на средняка, а всички във Франция си задават въпроса: "Кой ще води атаката на Монако?"

Според медиите в страната Бербатов и Фалкао имат равни шансове да водят атаката довечера. Малко вероятно, но не и изключено е Леонардо Жардим да реши да пусне и двамата като титуляри.

Бербатов вкара някои забележителни голове в подготовката, а Фалкао се отпуши в най-престижната контрола - срещу Арсенал. Все пак колебанията около физическата му подготовка остават.

Победата е задължителна за Монако не само заради грешките на конкурентите, а и заради безупречните резултати, които отборът постига вкъщи през годината. Букмейкърите считат домакините за абсолютен фаворит, въпреки че миналия сезон на "Луи II" Монако спечели едва с 1-0 след дузпа на Фалкао. От състава на Леонардо Жардим ще липсва опитният бранител Андреа Раджи. Лориен пък се сдоби с голаджията Джордан Аю от Марсилия, но той е наказан за срещата.

Ще започне ли Митко Бербатов да бележи още от началото? Не пропускайте да видите! Тази вечер от 22:00ч. Започваме да подгряваме от 21:30 по bTV Action!