на живо

Ремонтът на Сектор Г на "Армията" се раздвижи

"ЦСКА Завинаги" закупи 1500 седалки

БГНЕС

Сдружение "ЦСКА - Завинаги" обяви, че 1500 седалки за сектор Г на стадион "Българска армия" вече са закупени. Въпреки че ремонтът на трибуната бе предоставен на друга фирма-изпълнител, сдружението, предвождано от Александър Чакмаков продължава да е съпричастно. На сайта на сдружението бе оповестено как върви работата по обновлението на стадиона на ЦСКА и тренировъчните игрища на базата:

„ЦСКА-ЗАВИНАГИ” информира привържениците на ЦСКА, че са закупени 1500 седалки, които се намират на склад и са готови за доставяне след монтирането на закладни части от страна на главния изпълнител и строителния надзор на обекта по график, предоставен от тях, независимо от факта, че банковите сметки за набиране на средствата са в КТБ.

С оглед гарантитане на безопасността на зрителите и отговаряйки на изискванията за лицензиране на спортни съоръжения, очакваме фирмата за строителен надзор да одобри поставянето на закладни части и анкерни устройства за монтажа на седалките, съобразно конструктивното заключение за състоянието на сектора. Всички членове на сдружение „ЦСКА – ЗАВИНАГИ” очакваме с нетърпение като истински армейци ремонта на сектора и поставянето на седалките да завърши в определения срок.

Продължава работата и по терен №3 и съблекалните.