на живо

Интригуващи срещи със спортни величия в новия видео подкаст „За спорта без клишета“

В пилотното издание Илиана Раева споделя неразказани досега истории пред Флорина Иванова

bTV Media Group

bTV Media Group продължава да надгражда и развива дигиталното си портфолио. Поредно доказателство за това е новият видео подкаст „За спорта без клишета“. Интригуващи разговори с емблематични лица от българския спорт ще са достъпни всеки четвъртък на сайта btvnovinite.bg, в YouTube и в каналите на bTV в подкаст платформите Apple, Google, Spotify и Soundcloud.

Един от най-популярните и изявени журналисти от спортната редакция на bTV - Флорина Иванова, ще застава зад микрофона, за да предизвиква своите събеседници да споделят всичко любопитно и неизвестно до момента в откровен и нетипичен разговор.

Снимка: Евгений Милов

„Нюзрумът на bTV продължава да се развива и променя в отговор на потребностите на зрителите за все повече динамично, оригинално и разнообразно съдържание. Следвайки международните тенденции и обогатявайки потребителското преживяване, фокусираме усилията си върху създаването на съвременни мултиплатформени формати, които да информират и забавляват аудиторията навсякъде и по всяко време.“, коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Снимка: Евгений Милов

Първият гост, с който потребителите ще се срещнат в „За спорта без клишета“, е знаменитата Илиана Раева. Тя ще сподели пред Флорина Иванова неразказани досега истории от миналото, когато за първи път са се оформили стремежите й за бъдещето. В спомените си шампионката ще се върне към едно съперничество между отборите по художествена гимнастика на „Левски“ и ЦСКА. Ще разкаже за бунта на феновете, които променят съдийските решения. Ще сподели вижданията си за педагогическите подходи в този красив, но труден спорт – за това какви са нормите и как самата тя е счупила общоприетите стандарти, за да даде повече свобода и самочувствие на възпитаничките си.

За смелостта да се противопостави на статуквото и за последиците – Илиана Раева ще разкаже за първи път. Ще говори и за първия си провал, който обаче я отвежда до шампионска титла и кариера на успешен лидер. Всичко това и още много – потребителите ще могат да чуят и видят този четвъртък, 17.02.2022 г. на спортната секция на сайта btvnovinite.bg, в YouTube и в подкаст платформите Apple, Google, Spotify и Soundcloud.