на живо

Ивет Лалова озарява втория епизод на подкаста "За спорта без клишета"

Гледайте разговора между чаровната лекоатлетка и Флорина Иванова в четвъртък (24 февруари)

Евгений Милов, bTV

Правилото гласи, че за добра продукция е важно да имаш не само отличен първи епизод, но да продължиш тази тенденция във втория! Е, ние сме уверени, че ще го постигнем!

След като Илиана Раева зададе тона на спортния подкаст "За спорта без клишета", щафетата се поема от друга обичана спортистка. В студиото влиза Ивет Лалова!

Една от най-успешните български лекоатлетки, европейска шампионка на 100 м от 2012 г., участничка на пет олимпийски игри, вдъхновение за хиляди деца ще бъде гост на Флорина Иванова във втория епизод, който ще бъде достъпен на 24 февруари. Чаровната усмивка на Ивет ще озари всички! 

Снимка: Евгений Милов, bTV

А за "подкрепление" с нея беше и един четириног красавец със звучното име Токио.

Не се съмнявайте, че Лалова има какво да разкаже! 

Снимка: Евгений Милов, bTV

Епизод 2 на подкаста "За спорта без клишета" може да намерите този четвъртък (24 февруари), ако следвате стъпките:

Стъпка първа: отворете сайта btvnovinite.bg.
Стъпка втора: изберете секция „Спорт“
Стъпка трета: изберете подсекция „За спорта без клишета“
Стъпка четвърта: Насладете се!

Всички епизоди на спортния подкаст „За спорта без клишета“ може да гледате в официалния канал на bTV Media Group в youtube.com: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

А за тези от вас, които нямат възможност да гледат спортния ни подкаст като видео, но пък искат да го слушат, за вас сме предвидили четири различни платформи, където може да откриете акаунта на „За спорта без клишета“: Apple, Google, Soundcloud и Spotify.