на живо

Къде може да гледате спортния подкаст на bTV? (ВИДЕО)

Всеки четвъртък очаквайте нов епизод от поредицата „За спорта без клишета“

Тази седмица bTV Media Group стартира чисто нов свой проект, който е дигитално насочен: спортен подкаст със специално име „За спорта без клишета“.

Както анонсирахме още в понеделник, този проект, с който медията ни поставя началото на нещо мащабно през 2022 година, ще бъде седмичен. И всяка седмица, винаги в четвъртък, зрителите и слушателите, които имат отношение към спорта, ще могат да получават за себе си по един нов епизод от подкаста.

Вече нямаме търпение за публикуването на епизод 1 от спортния ни подкаст този четвъртък (17.02), в който пред Флорина Иванова в модерното ни и красиво ново дигитално студио застава желязната лейди на родната художествена гимнастика Илиана Раева.

Снимка: Евгений Милов, bTV

За всички от вас, които се интересувате къде може да откривате епизодите на спортния подкаст всеки четвъртък преди обед, е следната информация:

1. Първото място, което ще бъде дом на спортния подкаст на bTV „За спорта без клишета“, е нашият сайт Btvnovinite.bg. Достатъчно е да отворите btvnovinite.bg, да изберете секция „Спорт“, а след това да кликнете върху подсекция „За спорта без клишета“.

2. Другото място, където може да гледате всички епизоди на спортния ни подкаст е официалния канал на bTV Media Group в Youtube.com. Ето и линк към него:
https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

3. А за тези от вас, които нямат възможност да гледат спортния ни подкаст като видео, но пък искат да го слушат, за вас сме предвидили четири различни платформи, където може да откриете акаунта на „За спорта без клишета“: Apple, Google, Soundcloud и Spotify

Снимка: Евгений Милов, bTV