на живо

Епизод 2: Кой посмя да скрие меда от Кобрата? (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“ – 5 дни до мача на Тервел в Калифорния, братята изтичаха с лекота 10 км

 

Всички броим дните до мача на Тервел Пулев в Коста Меса, Калифорния, който за България се пада в петък (14-април), призори. Единствената българска телевизия, която ще го излъчи пък е bTV Action, а вие навийте алармата за 5:00 часа, когато се очаква да стартира бойната гала.

Има едно място, където винаги може да откриете всичко най-интересно, което се случва с братя Пулеви и то е с познат адрес: www.btvsport.bg. Именно на нашия спортен сайт, за тези от вас, които навръх Разпети петък (14-и април) няма да имат достъп до телевизия, ще може да гледате напълно безплатно, чрез стрийм на живо, участието на Тервел в Коста Меса.

До двубоя на Тервел дните вече са само 5, а ние двамата с оператора Петър Стоев сме заедно с него и с Кубрат по време на последните дни от лагера им в Лас Вегас. Съвсем скоро, всички ще се отправим към Лос Анджелис, а до тогава, тренировките на братята продължават и нито един от тях не се пести.

Момчетата не се и плашат от жежкото слънце на пустинята Невада. Днес прекарваме с тях два часа на открито, на един стадион за американски футбол. Избрали са да излязат на въздух за своето занимание и уж да проведат, според Кобрата, „лека тренировка, без да се напрягат“.

Леката тренировка, всъщност СА 10 КМ КРОС...

Отказвам деликатно предложението на Кубрат да се присъединя към тях и оставам зрител, а Тервел и Кобрата, изтичват километрите с лекота, без да кажат „гък“. Нищо, че навън термометрите показват 30+ градуса по Целзий.

Лицата на Пулеви им са обгорели от слънцето, но настроението е на висота, шегите, усмивките и майтапите – също.

Оказва се, че Кобрата си търси меда, който толкова много обича, обаче не е получил сутринта за закуска. Виновен е само един човек – Роб Исайъс – диетолог по професия и човек, успял да спечели доверието на братята, което не е никак лесна работа.

„Роб, ти защо забрави меда тази сутрин“, провиква се Кубрат към Роб, който леко се прави на разсеян.

„Аз, какъв мед? Не съм го забравил! Просто ти сложих много малко от него в млякото, защото не желая да ти давам много захар“, оправдава се американецът, който брои всяка калория в менюто на Пулеви, което лично той приготвя от сутрин до вечер във Вегас.