на живо

Епизод 4: За поуката от онази целувка (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“ – 3 дни до мача на Тервел, поговорихме си за Джени Суши и за кървавия мач в „Хангара“

 

Дните до момента, в който Тервел Пулев ще излезе на ринга в Коста Меса, Калифорния вече са 3. Отброяваме ги и ние до прякото предаване на бойната гала в ефира на bTV Action на 14-и април (петък), в 5:00 часа сутринта българско време.

А Тервел Пулев има нещо много важно да ви каже чак от 10 000 км разстояние:

В петък, на 14-и април, в 5:00 часа ще пуснем на живо бойната гала за бокс и ММА от добре познатата за братя Пулеви зала „Хангара“ и онлайн, безплатно на нашия сайт www.btvsport.bg. Така ще имате избор дали да гледате срещата по телевизията, или на мобилно устройство.

Днес, в епизод 3 на нашата специална видео поредица „В ръкавиците на Пулеви“ ще ви покажем уникални кадри и интервюта от последната тренировка на Кубрат и Тервел в Лас Вегас. Буквално часове по-късно, те потеглиха към летището, за да се отправят в посока Лос Анджелис.

А ако сте пропуснали как се возихме на Виенско колело във Вегас може да гледате тук, в епизод 3:

Завръщането на Пулеви в „Хангара“ неминуемо носи спомени и в двамата. На 24-и март 2019 г. там Тервел победи американеца Мич Ричмънд за своята победа №13 в професионалния бокс.

Той обаче не подозираше каква вихрушка се задава. Час след него, на ринга излезе и Кобрата в двубой срещу Богдан Дину.

 

Кубрат трябваше на всяка цена да спечели срещу румънеца, защото в противен случай губеше статута си на официален претендент за световната титла, както и правото да се изправи срещу Антъни Джошуа.

И понеже в бокса в тежка категория един удар хвърчи със силата на няколко тона, Дину отвори жестока аркада над лявата вежда на Пулев.

В ужасяваща ситуация и шуртяваща кръв, която бе спряна отчасти единствено, благодарение на гениалния кътмен Руди Ернандес, Кобрата премаза Дину в остатъка от мача, като го свали със зрелищен нокаут. В ъгъла му, само Тервел може да каже какво му е било тогава в братската душа.

Но ако си мислите, че и това е всичко, не, не е, защото явно сте забравили, или не подозирате за историята с провъзгласилата се за американска журналистка, отразяваща бойни спортове „златотърсачка“ Джени Суши.