на живо

Кантарът преди Пулев - Чисора ще е в... метрото

Гледайте събитието пряко на сайта btvsport.bg днес (8 юли)

Кантарът преди Пулев - Чисора ще е в... метрото

Боксовите срещи носят престиж, адреналин, пари, но и... шоу. А когато на ринга са Кубрат Пулев и Дерек Чисора, няма как забавлението да не е гарантирано.

Тези двамата, поставени в ръцете на топ организатора Еди Хърн, заслужават да бъдат следени детайлно. И няма смисъл да се изненадваме, когато разберем, че ще се изправят отново очи в очи в... метрото. 

Точно така! Официалното претегляне преди мача им на 9 юни ще се състои на метростанция "Канари Уорф" в Лондонското Сити. 

Нестандартно е, но не е изненадващо. Все пак официалната тренировка беше по поречието на Темза, точно до емблематичния Тауър бридж.

А заряд със сигурност има! Видя се и на официалната пресконференция преди двубоя. Пулев и Чисора си размениха "любезности", заплахи, закани... Както се полага на мач от такава категория. Стигна се и до физически сблъсък по време на официалните снимки лице в лице. 

Снимка: Matchroom Boxing

Е, не беше като преди 6 години в Хамбург, когато щабовете на двамата си спретнаха меле и гонитба из коридорите на хотела. Тогава в срещата Кубрат излезе краен победител, а и сега демонстрира голяма увереност.

bTV ще ви направи съпричастни на претеглянето с пряко предаване на нашия сайт btvsport.bg от Лондон около 15:00 ч. българско време. 

Най-интересните подробности около мача очаквайте от нашите специални пратеници в британската столица Петър Бакърджиев и оператора Константин Димитров.