на живо

Колко олимпийски медала има във фамилия Пулеви? (АНКЕТА)

Всеки делничен ден, от 23:30 ч. по bTV, излизаме на ринга с най-компетентните боксови анализатори

Колко олимпийски медала има във фамилия Пулеви? (АНКЕТА)

Време е новия въпрос в анкетата ни за най-добрите ни боксьори Кубрат и Тервел Пулеви. Двамата ще бъдат част от галавечерта в Коста Меса на 15 декември, която ще може да гледате пряко в ефира на bTV.

Днес ви питаме:

Колко олимпийски медала има във фамилия Пулеви?

Колко олимпийски медала има във фамилия Пулеви?

Специалната ни студийна програма, посветена на битките на братя Пулеви на 15 декември, продължава и тази вечер. Всеки делничен ден, от 23:30 ч. по bTV, излизаме на ринга с най-компетентните боксови анализатори, а екипът ни в Съединените щати - репортерът Димитър Тасев и операторът Петър Стоев, ще ви направи свидетели на всеки миг от подготовката на братята.

Това далеч не е всичко! В традиционната дигитална поредица "В ръкавиците на Пулеви" всеки ден очаквайте нов епизод, който ще вдига адреналина и отброява дните до големите битки.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Галата с участието на Кубрат и Тервел ще ви покажем пряко в ефира на bTV, както и тук - на btvsport.bg, на 15 декември в 5:00 ч.

Кубрат ще се изправи срещу Андржей Вавржик. За последно българинът се качи на ринга през лятото на 2022 г., когато отстъпи на Дерек Чисора в Лондон. На професионалния ринг балансът му е 29 победи и 3 загуби.

Съперникът му Вавржик е с актив от 34 победи и две поражения. 36-годишният поляк е висок 195 см. Една от загубите на Вавржик е през 2013 г. срещу руснака Александър Поветкин, когато бе нокаутиран.

На 15 декември Тервел Пулев ще се бие с коварен противник - Дионардо Майнър (6 победи, 2 с нокаут, 3 загуби и 2 равни).

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Американецът е с обратен гард. Той е на 34 години и живее в Тексас, но е от Калифорния.

Това ще е четвърти американски противник при професионалистите за бронзовия медалист от Игрите в Лондон през 2012 г.

В предишния си мач, отново в Коста Меса, по-малкият брат от прочутата боксова фамилия счупи ребро, но въпреки това нокаутира Джоел Ходжгрийн.