на живо

Кубрат Пулев обеща: Ще бъде грандиозно! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Дори за тези, които не се интересуват от бокс, ще бъде интересно, оптимист е най-добрият ни професионален боксьор

Кубрат Пулев обеща: Ще бъде грандиозно! (ВИДЕО И СНИМКИ)

"Аз обичам да говоря по същество, естествено галата ще бъде зашеметяваща и много интересна за всички. Има много интересни битки, които ще са интересни дори за хора, които не са чак такива фенове на бокса.

Снимка: Lap.bg

Брат ми ще играе срещу сериозен противник, аз - също. Новият опонент е подготвен, играл е преди един месец. Благодарим, че прие нашата покана", каза пред медиите Кубрат Пулев, който на 30 март ще се качи на ринга в "Арена София" срещу украинеца Игор Шевадзутский в мач за интернационалната титла на WBA.

С Махмуд Чар имаме насрочен мач за световната титла през септември месец, нека се възстанови и ще видим как точно ще се случи. Аз му пожелавам пълно възстановяване и пожелавам на всички бойци в самата гала да имат успех, да покажат най-доброто от себе си и естествено да направят всичко възможно да победят", допълни Кобрата, който два пъти в кариерата си се е бил за световна титла в тежка категория.

Снимка: Lap.bg

"Убеден съм, че ще стане голямо шоу и голям боксов спектакъл. Убеден съм, че реално всички боксьори ще са доволни от постигнатото, за да може в крайна сметка да покажат кои са и какво могат.

Това е спорт, това са боксови битки и ние държим на спортсменството и се отнасяме с всички чужденци равностойно, благодаря на всички.

Радвам се, че мачът ще бъде тук в София и ще има грандиозна галавечер", обеща Пулев.

Снимка: Lap.bg

bTV Media Group ще излъчи боксовата гала на Кубрат и Тервел Пулеви от "Арена София".

Прякото предаване от събитието ще стартира в 19:00 часа в ефира на телевизия bTV Action, както и онлайн на сайта www.btvsport.bg, а в 22:00 часа, зрителите ще могат да се прехвърлят пряко по телевизия bTV за кулминацията на вечерта - мачовете на Тервел и Кубрат.