live

Преди 6 години: Не толкова кротката среща между Кубрат и Чисора

Букмейкърите дават предимство на българина в срещата в събота

Къде сте били преди 6 години? Може би не се сещате, но Кубрат Пулев и Дерек Чисора имат ясни спомени. 

На двамата боксьори им предстои втори мач помежду им на 9 юли в Лондон и той със сигурност ще носи вълнения като първия. Е, едва ли Кобрата и съперникът му ще повторят онзи... бой. 

Преди 6 години, по време на официалния кантар преди срещата в Хамбург, напрежението беше толкова осезаемо, че накрая... избухна. Щабовете на двата тима се сблъскаха, стигна се до хвърляне на предмети, гонене през коридорите и кухнята на хотела.

Днес и Кубрат, и Чисора изглеждат улегнали, но все така готови да забавляват публиката. 

Видяхме го по време на официалната тренировка край река Темза. Двамата сблъскаха чела, но се стигна само до "отмъкване" на шапката на британеца. Всичко премина тихичко и с усмивка. 

"Жена ми щеше да ме убие, ако му бях посегнал", заяви Чисора с чувство за хумор. Той също така спомена, че му е омръзнало да плаща глоби за непристойно поведение. 

Снимка: Matchroom Boxing

Преди 6 години Кубрат победи, като това го прави фаворит и в предстоящия мач. Така твърдят и букмейкърите. 

Иначе преди мача има още две събития, на които ще следим за искри и напрежение. Днес (7 юли) е официалната пресконференция, която ще може да гледате пряко на нашия сайт btvsport.bg, а утре (8 юли) е кантарът. 

Всички най-интересни подробности очаквайте и в нашите емисии от специалните ни пратеници в Лондон Петър Бакърджиев и Константин Димитров.