на живо

Ринг в мазе: Откъде са тръгнали братя Пулеви? (ВИДЕО)

Отговорите в студиото "В ръкавиците на Пулеви" днес от 23:30 по bTV

Ринг в мазе: Откъде са тръгнали братя Пулеви? (ВИДЕО)

Откъде започва един шампионски път? От един ринг, от едно мазе, от едни бащини съвети?

Дни преди важните си мачове Кубрат и Тервел Пулеви се връщат в миналото. Там, където започна всичко - в едно малко мазе с боксова круша и милиони спомени.

"Тук започнахме тренировките. Тук се правеше бой в сянка, той биеше по чувала...", спомня си Кубрат. 

"Сега изглежда по-малко. Тогава сме били по-дребни", добавя Тервел. 

"Виждате в днешно време какви условия имат децата, а какви бяха условията тогава", е заключението на Кобрата. 

Къде точно се намира това мазе и как успяхме да вкараме братя Пулеви в "машината на времето", гледайте в специалното ни студио "В ръкавиците на Пулеви" от 23:30 ч. днес (18 март) по bTV. 

По-малко от 2 седмици остават до събитието на годината - боксовата гала вечер в София, на която двамата български боксьори за първи път ще се опитат да спечелят титли пред родна публика. 

Кубрат (30 победи, 14 нокаута, 3 загуби) ще се боксира с Махмуд Чар (34 победи, 20 нокаута, 4 загуби) за регулярната световна титла на WBA в тежка категория.

Преди него Тервел (18 победи, 14 нокаута, 1 загуба) ще срещне камерунеца Роли Ламбърт Фогоум (16 победи, 12 нокаута, 2 загуби). Мачът ще е за вакантната интерконтинентална титла в полутежка категория на WBA.

Гледайте боксовата гала на 30 март! Започваме в 20:00 ч. по bTV Action и на сайта btvsport.bg. Мачовете на братя Пулеви ще може да гледате и пряко по bTV от 22:00 ч