на живо

За кой път братя Пулеви ще се бият заедно на българска земя? (АНКЕТА)

Тествайте знанията си преди боксовата гала на 30 март

За кой път братя Пулеви ще се бият заедно на българска земя? (АНКЕТА)

Обратното броене до боксовата гала на 30 март в "Арена София", в която на ринга ще се качат най-добрите българския професионални боксьори - Кубрат Пулев и Тервел Пулев, започна.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Кубрат Пулев (30 победи, 14 нокаута, 3 загуби) се качва на ринга за регулярната световна титла на WBA в тежка категория. Негов съперник ще е коравият Махмуд Чар (34 победи, 20 нокаута, 4 загуби).

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Преди него брат му Тервел (18 победи, 14 нокаута, 1 загуба) ще преплете ръкавици с камерунеца Роли Ламбърт Фогоум (16 победи, 12 нокаута, 2 загуби). Мачът ще е за вакантната интерконтинентална титла в полутежка категория на WBA.

От днес до галавечерта, която ще ви покажем пряко в ефира на bTV, bTV Action и на сайта btvsport.bg в края на месеца, ще тестваме знанията ви за родните боксови звезди.

Днес ви питаме:

За кой път братя Пулеви ще се бият заедно на българска земя?

И това не е всичко, което сме ви подготвили. Специалната ни студийна програма, посветена на битките на братя Пулеви, започва тази вечер - 23:15 ч.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Два пъти седмично - в понеделник и петък, след късните новини ще ви предложим разнообразна програма, гости и новини около историческата боксова гала в столицата.