на живо

Радослав Кирилов: Кръстаич не е магьосник, но сме на правилния път

Гледайте епизод 36 на подкаста "За спорта без клишета"

Радослав Кирилов: Кръстаич не е магьосник, но сме на правилния път

Новият селекционер Младен Кръстаич не е магьосник, но отборът е на правилния път. Това заяви в поредния епизод на подкаста "За спорта без клишета" футболният национал Радослав Кирилов.

"Работи се правилно и сериозно, което е важно. Той ни даде увереност. Разбира се, последните две победи не са нещо грандиозно, което сме направили, но представляват едно добро начало. Аз бях най-възрастния, с моите 30 години, Недялков е на 29. Другите бяха млади момчета. Повече от тях, често казано не ги познавам."

"Аз също бях изненадан от този ход със селекцията. Според мен това е пътят - да започне да се гради. Не може само да викнеш 24-ма футболисти на по 18 години."

"Преди мача със Северна Македония бях сигурен, че ще отидем там и ще ги бием. Най-вече заради тренировките и тактическата подготовка. Имахме и късмет, че играхме с човек повече дълго време."

Какво още каза Кирилов за годините в Италия, националния отбор на България и ЦСКА 1948 след трансфера от "Славия" - гледайте в Епизод 36 тук.

В официалния канал на bTV Media Group в Youtube, в който може да влезете само с един клик на мишката - ТУК: https://www.youtube.com/c/bTVMediaGroup

Епизодите може да слушате и в Spotify: https://open.spotify.com/show/0n1MulTVKNQ4mrMqORO4ap