на живо

Нова издънка на Манчестър Юнайтед

Дебютен гол спаси "червените дяволи"

Манчестър Юнайтед отново не успя да запише първа победа като гост за този сезон. В последен мач от 8-мия кръг "червените дяволи" стигнаха само до равен като гости на Уест Бромич. Те бяха на път да изгубят и тази среща, но късен гол на Дейли Блинд спаси отбора от ново поражение.

Голямата звезда на отбора Радамел Фалкао остана резерва,а в отсъствието на контузения Рууни, атаката бе водена от Робин ван Перси, Анхел ди Мария и Аднай Янузай.

В пореден мач защитата на Юнайтед допусна много грешки, от които домакините се възползваха. Още в 8-тата минута десния бек на Уест Бромич, Андре Уиздъм напредна и центрира към Сесиньо, който с хубав удар от границата на наказателното после откри резултата.

На полувремето Луис ван Гаал замени Ерера с Фелайни, който само 3 минути след като се появи в игра успя да изравни резултата.

В 66-та минута след нова грешка в защитата на Юнайтед голмайстора на Уест Бромич Саидо Берахино направи резултата 2:1 за домакините.

Последва мигновенна реакция от страна на гостите и в игра се появи Фалкао, който успя да раздвици нападанието на отбора. В края на мача натиска на Юнайтед даде резултата и в 87-та минута Дейли Блинд с хубав удар извън наказателното поле изравни за 2:2, с което донесе точката за своя отбор.

В класирането Манчестър Юнайтед е на 6-то място на 10 точки зад лидера Челси. Уест Бромич заема 14-та позиция