на живо

Тони Силва остава в ЦСКА (ВИДЕО)

Футболистът отказа да коментира неприятностите с привържениците

БГНЕС

Тони Силва ще остане в ЦСКА. Футболистът тренира тази сутрин и ще бъде включен в групата на „червените” за мача с Литекс в неделя. Силва е провел разговор с Галин Иванов, след който е променил решението си да напусне клуба.

Преди днешната тренировка Силва отказа да коментира скандала с привържениците и последвалото спукване на гумите на автомобила му.

„Той промени поведението си в тренировъчния процес и попадна в групата. Ако продължава по същия начин, ще бъде един от футболистите, на които ще разчитам. Надявам се да успея да го мотивирам. Донякъде го оправдавам“, каза Галин Иванов.

„Искам да благодаря на привържениците за подкрепата, но искам да ги призова да не се стига до такива крайни неща със събличане на фланелки и пукане на гуми. По този начин те не помагат на отбора. Искам да ги призова да проявят търпение и да продължат да ни подкрепят“, допълни Иванов.

Галин Иванов сподели, че треньорите все още не са получили заплати, а спрените служебни телефони са причина наставниците да не могат да се свържат с част от чуждестранните футболисти, които е трябвало да играят за дублиращия отбор.