на живо

ЦСКА сломи и Чико след спорна дузпа

Футболистите на ЦСКА постигнаха 6-та поредна победа в Югозападната „В” група. Играчите на треньора Христо Янев победиха с 0:2 състава на Чико (Бяга). Двубоят започна с натиск на домакините, но постепенно „червените” установиха контрол върху играта. Въпреки това резултатът до почивката остана 0:0, а гостите се отчетоха с две греди.

След почивката играта отново вървеше равностойно, но в 59-тата минута ЦСКА получи възможността да изпълни дузпа, отсъдена за нарушение извършено от капитана на Чико Михайлов срещу Преслав Йорданов. Двамата играчи се бяха хванали за фланелките, но таранът на армейците първи се свлече на земята и реферът посочи бялата точка. Костадин Хазуров реализира и това внесе известно спокойствие в играта на „червените”. Второто попадение в двубоя отново бе дело на Коце Хазуров в 89-тата минута.

С победата отборът на ЦСКА събра 18 точки и продължава да е водач във временното класиране. Следващият мач на "червените" е срещу отбора на София 2010 след седмица на стадион „Българска армия”.