на живо

ЦСКА започва похода си за Купата на България

БГНЕС

Днес в 18:30 часа ЦСКА приема на стадион „Българска Армия” отбора на София 2010 в мач от областния предварителен кръг на Купата на България. Това е поредната новост за „червените” през този сезон, като те никопга досега не са участвали в този етап от турнира.

Това е първо участие и за двата отбора във „В” група, но докато ЦСКА попадна там по административен път, то София 2010 спечели промоция за третия ешелон през миналия сезон. Тимът е пълен с млади и неопитни футболисти, за които мачът срещу ЦСКА ще бъде огромно предизвикателство.

До момента София 2010 има 2 загуби от 2 мача в Югозападната В група и заема последно място. По всичко личи, че тима от „Борисовата градина” няма да има особени проблеми в този двубой. Треньорът на София 2010 Бисер Хаздай предварително призна, че няма особени амбиции преди този мач и тимът му е пълен аутсайдер. Наставникът на „червените” Христо Янев пък се очаква да даде почивка на част от титулярите си и на тяхно място шанс за изява да получат футболисти, които играят по-рядко.