на живо

Епизод 1: Кобрата преподава по… журналистика (ВИДЕО+СНИМКИ)

„В ръкавиците на Пулеви“: гледайте мачовете на Кубрат и Тервел на 15 декември от 5:00 ч. пряко в ефира на bTV

Епизод 1: Кобрата преподава по… журналистика (ВИДЕО+СНИМКИ)

Три като за щастие. Ето, че стартът на третия сезон на уникалната дигитална поредица на www.btvsport.bg – "В ръкавиците на Пулеви", вече е даден.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

От днес, поне до 17-и декември, всяка сутрин по първи петли, на спортния ни сайт ще ви очаква по един пресен, току-що излязъл от „фурната“ и още парещ чисто нов риалити епизод от уникалната дигитална поредица "В ръкавиците на Пулеви".

Започнахме поредицата дигитални епизоди "В ръкавиците на Пулеви" през 2022 г. и не усетихме кога съдбата отново ни събра с двама от най-успешните братя – спортисти не само в историята на България, но и в историята на световния спорт.

За мен, както и за колегата ми оператор Петър Стоев, времето, прекарано с Пулеви не може да се побере в думи. Не се и опитвам да ви преразкажа как ни посрещнаха в Лас Вегас.

Съветвам ви просто да се настаните удобно и да си пуснете епизод 1.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Разбира се, откриваме ги в боксовата зала.

До голямата бойна гала вечер с тяхно участие на 15 декември в Коста Меса, Калифорния, остават десетина дни. Този път с нас е и колегата - фотограф от LAP.bg Любомир Асенов, който, разбира се, прави убийствени кадри.

Бързам да изпреваря въпроса на тези от вас как и къде могат да гледат битките на Пулеви:

Телевизионното излъчване на бойната гала по професионален бокс и ММА започва на 15 декември (петък), от 5:00 часа сутринта, забележете:

ПРЯКО В ЕФИРА НА bTV

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

По изключение и единствено, защото на ринга в емблематичната зала "Хангара" ще стъпят едни от най-големите спортни звезди на България, началото на сутрешния блок ще започне със закъснение.

Ако обаче няма как да сте пред телевизионните екрани на 15 декември в 5:00 часа сутринта, то тогава за вас остава нещо много удобно, много приятно, лесно да бъде осъществено и напълно безплатно:

Просто отидете на адреса на нашия спортен сайт www.btvsport.bg и си пуснете НА ЖИВО предаването от Коста Меса. То също ще стартира в 5:00 часа.

Припомням и съперниците на братя Пулеви за галата в Калифорния.

Срещу Кубрат Пулев застава един поляк със скандално минало и с размахан червен картон от допинг ченгетата – Андржей Вавржик. Този двубой е последен в програмата на галата и се счита за „черешката на тортата“ на събитието.

Тервел Пулев ще се боксира срещу неприятен американец – Дионардо Майнър, който се слави с коварния си стил, корава физика и убийствен удар, с който е пращал на пода не един и двама именити бойци в полутежка категория.

Иначе, какво да ви кажа:

Обичайното!

Трудно взимам думата в компанията на Кубрат и Тервел, особено ми е тежко в тази територия срещу Кобрата.

Просто не съм от неговата категория и това е.

Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG

Но… в епизод 1 от "Ръкавиците на Пулеви" той настъпва интересна и актуална тема – за нивото на журналистиката и за принципите, които трябва да спазваме в занаята, ако искаме да бъде обективни.

ГЛЕ-ДАЙ-ТЕ!

А за тези от вас, които имат абонамент към VOYO.BG, всички епизоди ще качваме и там, а през уикенда очаквайте специална селекция от епизодите, които сме заснели до този момент и в ефира на спортната телевизия РИНГ.

И още нещо, далеч не на последно място:

Всяка вечер, от 23:30 часа, пряко в ефира на bTV и веднага след края на късната емисия новини, не пропускайте специалните студия, посветени на Кубрат и Тервел Пулеви и на задаващата се бойна гала на 15-и декември.

Там ще се вихрят колегите от София – Илия Илиев и Петър Бакърджиев, а аз ще се включвам на живо от Лас Вегас.

Тагове:

@