на живо

Епизод 5: Къде е Кобрата? И защо Тервел тренира с 40-годишно въженце? (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“, остават 2 дни до мача! Гледайте Пулев пряко по bTV Action

 

Тервел Пулев смени Лас Вегас с Лос Анджелис, а до момента, в който в България ще може да го видите на ринга в петък рано сутринта по bTV Action, остават вече по-малко от два дни.

Прякото предаване на бойната гала вечер от превърналата се в знакова за братя Пулеви зала „Хангара“ в Коста Меса на 14-и април, започва точно в 5:00 часа сутринта българско време. И помнете, че може да я следите и онлайн, безплатно на спортния сайт www.btvsport.bg.

Тервел Пулев изглежда готов. В отлична физическа форма и кондиция. Заедно с моя колега – оператора Петър Стоев, придружаваме Тервел по време на тренировката му на открито, на прочутия плаж в Нюпорт Бийч. 

Кубрат го няма. Остана още един ден във Вегас и се очаква да пристигне при брат си след броени часове, за да му бъде подкрепа по време на официалния кантар, който по програма е предвиден за четвъртък вечер, след 22:00 часа българско време.

Заедно с Тервел обаче са мениджъра на братя Пулеви Ивайло Гоцев и приятел на братята. Тони никога не пропуска техен мач, независимо в коя точка на земното кълбо се боксират.

Без Кобрата наоколо, обстановката по време на тренировката е необичайно тиха и спокойна, но Кубрат вече ни липсва. Освен това, не се заблуждавайте. Дори и от разстояние, той дава инструкции по телефона.

Тервел събира погледите на местните и на туристите като демонстрира атрактивен бой със сянка директно върху красивата плажна ивица.

На метри от брега са къщи, цената на най-евтината от които стартира от няколко милиона долара нагоре. Наем на апартамент с една спалня в Нюпорт Бийч ще ви излезе около $ 4000, но само ако извадите късмет с брокера.

Да видиш почти двуметров мъж, който скача толкова изкусно на въженце може да се случи само ако този мъж е професионален боксьор. Въженцето е основно оръжие в подготовката на боксьорите. Братя Пулеви не правят изключение. И двамата са адски добри, но Тервел си е направо виртуоз.