на живо

Епизод 1: Кобрата се стяга за още две бебета догодина (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“ - 6 дни до мача на Тервел в Калифорния, гледайте го по bTV Action

Епизод 1: Кобрата се стяга за още две бебета догодина (ВИДЕО)

На 13-и срещу 14-и април през нощта българско време, Тервел Пулев ще се завърне на ринга в мач, в който всички му желаем да си извоюва победа №17 в професионалната си кариера.

bTV Action е единствената българска телевизия, която ще излъчи този двубой, както и цялата гала за бокс и смесени бойни изкуства.

КЪДЕ И КОГА ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА НА ТЕРВЕЛ?

Прякото предаване от „Хангара“ в Коста Меса по bTV Action този петък (14.04) се очаква да започне около 5:00 часа българско време. По същото време, ако нямате достъп до телевизия, отново сме се погрижили да гледате на живо изявите на Тервел Пулев. Напълно безплатно, на нашия сайт  btvsport.bg ще върви онлайн стрийм от международната гала.

НОВИ ЕПИЗОДИ ОТ ПОРЕДИЦАТА "В РЪКАВИЦИТЕ НА ПУЛЕВИ"

Днес ви предлагаме пък Епизод 1 от продължението на специалната дигитална поредица на bTV, която през май 2022 г. кръстихме „В ръкавиците на Пулеви“. Тогава, както и сега, братя Пулеви бяха в САЩ, защото се готвеха за свои важни срещи на ринга. Те направиха огромен жест към bTV и ни допуснаха в разгара на своя лагер в Лас Вегас и в Лос Анджелис.

Заедно с колегата оператор Петър Стоев, преди година произведохме невероятни риалити епизоди с Пулеви, разказвайки и показвайки тяхното ежедневие отвъд океана: как тренират, как живеят, как се хранят, как разпускат, как се чувстват на хиляди км от родината, как се подкрепят и как се вдигат един друг в тежки моменти.

Тервел и Кубрат по пътя към нови победи на ринга

Ето, че днес поставяме началото на ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО на „В ръкавиците на Пулеви“!

Епизод 1 е хитов. Градусът на настроението е по-горещ от пясъка в пустинята на Невада, а шегите вървят по-скоростно от крошета.

„Една година, две бебета. Брат ми е просто отличник. Как се случва това? На всичкото отгоре, не са и близнаци“, пръв стреля към брат си Тервел. Посланието е ясно: през 2022 г. Кобрата стана татко на прекрасно момиченце, което кръсти Христина. През февруари тази година пък щастието му се удвои, защото на бял свят се появи и синът му Спартак.

БЕБЕТАТА НА КОБРАТА: TO BE CONTINUED

Кубрат слуша мълчаливо речта на Тервел поради една-единствена причина: над главата си вдига щанга с тежест, която ако броим правилно е от 80 кг нагоре. Малко преди да започне серията си, той пита Тервел: Колко е тежка щангата? Отговорът е лаконичен: Лека е…

Отговорът на Кубрат Пулев – горд баща на две деца обаче не закъснява: „Догодина още две.“

Нали чухте правилно? Той няма да спре, докато не напълни къщата си със звучен детски смях. Разбира се, дано да е обсъдил плановете с майката на Христина и Спартак, за да е подготвена.

Шегата настрана. Заварваме братя Пулеви в разгара на подготовката им на американска земя. Време за губене няма. До мача на Тервел остават 7 дни, Кубрат има време, може би ще се бие през юни или юли и тепърва ще влиза в оптимална форма. За всички е ясно, че сега акцента е в предстоящата битка на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012.

„Брат ми е истинска бойна машина! Жестока резачка! Ще го изкърти! И не го казвам, защото ми е брат, а защото е самата истина. Просто не трябва да бърза, трябва да бъде спокоен“, споделя ни Кубрат за предстоящия двубой на Тервел срещу коравия американец Джоел Ходжгрийн, по-известен с прякора си Пантерата.

„Аз нямам усещане, че сега се случва нещо ново. За мен все едно е 2022 година, тренираме заедно, със същия екип, със същите треньори, на същото място. Мога да го победя. За мен всичко, което ми казва Кубрат е важно, ценни са ми съветите му, от гледна точка на неговия по-голям опит“, казва Тервел, който през май миналата година изигра страхотен мач срещу един от топ боксьорите в полутежка категория в света Сергей Ковальов.

Лагерът на Кобрата и Тервел във Вегас е в разгара си

Днес присъствахме на тяхната тренировка във фитнеса в Лас Вегас. Пулеви са пословични със своя професионализъм и с къртовския труд, който хвърлят в залата. Намирам Тервел наистина в супер физическа форма. Седмицата на спарингите току що е завършила и сега тренировките са преди всичко за кондиция.

Най-хубавото е онова неподправено настроение на братята и заразителния им смях. Бяхме в „капана“ на шегите им и преди година, сега заедно с Петър Стоев скачаме напълно осъзнато и доброволно отново в него. Защото с усмивка и с позитивна мисъл в главата всичко спори. А ние нямаме търпение за следващата порция „Пулеви“.

Ето и избрани моменти от Епизод 1 на продължението на "Ръкавиците на Пулеви":

Бъдете с нас! Утре продължаваме!

И не забравяйте: гледайте Тервел Пулев този петък, 14-и април, от 5:00 часа сутринта, единствено в ефира на телевизия bTV Action в България, както и с онлайн стрийм на живо на нашия спортен сайт btvsport.bg.

А сезон 2 от "В ръкавиците на Пулеви" можете да намерите и в Youtube ТУК.