на живо

Епизод 1: Кобрата се стяга за още две бебета догодина (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“ - 6 дни до мача на Тервел в Калифорния, гледайте го по bTV Action

 

На 13-и срещу 14-и април през нощта българско време, Тервел Пулев ще се завърне на ринга в мач, в който всички му желаем да си извоюва победа №17 в професионалната си кариера.

bTV Action е единствената българска телевизия, която ще излъчи този двубой, както и цялата гала за бокс и смесени бойни изкуства.

КЪДЕ И КОГА ДА ГЛЕДАТЕ МАЧА НА ТЕРВЕЛ?

Прякото предаване от „Хангара“ в Коста Меса по bTV Action този петък (14.04) се очаква да започне около 5:00 часа българско време. По същото време, ако нямате достъп до телевизия, отново сме се погрижили да гледате на живо изявите на Тервел Пулев. Напълно безплатно, на нашия сайт  btvsport.bg ще върви онлайн стрийм от международната гала.

НОВИ ЕПИЗОДИ ОТ ПОРЕДИЦАТА "В РЪКАВИЦИТЕ НА ПУЛЕВИ"

Днес ви предлагаме пък Епизод 1 от продължението на специалната дигитална поредица на bTV, която през май 2022 г. кръстихме „В ръкавиците на Пулеви“. Тогава, както и сега, братя Пулеви бяха в САЩ, защото се готвеха за свои важни срещи на ринга. Те направиха огромен жест към bTV и ни допуснаха в разгара на своя лагер в Лас Вегас и в Лос Анджелис.

Заедно с колегата оператор Петър Стоев, преди година произведохме невероятни риалити епизоди с Пулеви, разказвайки и показвайки тяхното ежедневие отвъд океана: как тренират, как живеят, как се хранят, как разпускат, как се чувстват на хиляди км от родината, как се подкрепят и как се вдигат един друг в тежки моменти.

Тервел и Кубрат по пътя към нови победи на ринга

Ето, че днес поставяме началото на ПРОДЪЛЖЕНИЕТО.

ПРОДЪЛЖЕНИЕТО на „В ръкавиците на Пулеви“!

Епизод 1 е хитов. Градусът на настроението е по-горещ от пясъка в пустинята на Невада, а шегите вървят по-скоростно от крошета.

„Една година, две бебета. Брат ми е просто отличник. Как се случва това? На всичкото отгоре, не са и близнаци“, пръв стреля към брат си Тервел. Посланието е ясно: през 2022 г. Кобрата стана татко на прекрасно момиченце, което кръсти Христина. През февруари тази година пък щастието му се удвои, защото на бял свят се появи и синът му Спартак.