на живо

Епизод 3: Лас Вегас ми е Ахтопол, или двама братя на Виенско колело (ВИДЕО)

„В ръкавиците на Пулеви“ – 4 дни до мача на Тервел, боксьорите стягат куфари за Лос Анджелис

Епизод 3: Лас Вегас ми е Ахтопол, или двама братя на Виенско колело (ВИДЕО)
 

Точно 4 дни. Толкова остават до момента, в който Тервел Пулев ще се качи на ринга в Коста Меса, Калифорния, в своя мач №18 в професионалната кариера. Двубой, който в България може да бъде гледан само по една телевизия – bTV Action. Не го пропускайте на 14-и април – Разпети петък, точно от 5:00 часа сутринта.

На спортния сайт www.btvsport.bg бойната гала на Тервел Пулев на 14-и април в „Хангара“ също може да бъде гледана на живо, при това, напълно безплатно. Прякото ни предаване се очаква да стартира заедно с прякото излъчване в ефира на bTV Action в 5:00 часа сутринта.

В епизод 2 на поредицата „В ръкавиците на Пулеви“ ви показахме как братя Пулеви изтичаха крос от 10 км на стадион за американски футбол, под жаркото слънце на пустинята Невада.

Епизод 2 може да гледате отново ТУК:

Днес, в Лас Вегас, за Тервел, а и за Кубрат, най-после дойде време за почивка. И въпреки, че първоначално решението им беше да не тренират през целия ден, двамата размислиха и все пак проведоха занимание в боксовата зала. Привечер обаче всички заедно се отправихме към разходка в центъра на града.

Няма човек, който да не е чувал за най-тузарското място във Вегас – The Strip. Там, където са разположени всички забележителности, най-баровските хотели, начело с прочутите хотели „Беладжио“, „Манделей Бей“, „Фламинго“.

The Strip, всъщност е зоната по продължението на известния булевард „Лас Вегас“ – меката на нощния живот и всички удоволствия в столицата на хазарта. Там, за където ще са нужни много, много пари, за да си прекарате добре, да се потопите в разкош и да усетите как времето спира, докато опитвате късмета си в някое казино.

В епизод 1 на „В ръкавиците на Пулеви“ пък ви показахме как тренират като динозаври във фитнеса, а Кобрата нарича брат си „бойна машина“ и „резачка“. И има защо, гледката как Тервел блъска с едни чук по гума от огромен камион, на фона на американска магистрала си струва да бъде гледана отново и отново.

Епизод 1 може да гледате отново ТУК:

Всичко във Вегас е чудовищно по размери. Запътваме се именно към един от символите – гигантското Виенско колело, кръстено High Roller, което се извисява до 168 м над земята – с цели 30 м повече от „Лондонското око“. Заедно с Кубрат, Тервел, с оператора Петър Стоев и с диетолога на Пулеви Роб, се качваме в една от 28-те стъклени кабини.