на живо

Епизод 9: Кубрат Пулев: Христина просто ми топи душата (ВИДЕО)

Баща ми е искал и трети син, който да кръсти Спартак. Ето, че Спартак Пулев вече е тук, признава Кобрата

 

Кубрат Пулев такъв, какъвто никога не сте го виждали. Зад канарата от мускули, 116 кг лично тегло и почти два метра ръст, той също е човек като всички нас. От плът и кръв. Човек, чиято душа се вълнува и изпитва дълбоки емоции.

Пускаме това интервю седмица, след като той се съгласи да говори пред нас по изключително лични теми, теми, които винаги е избягвал, пазейки ревностно личния си живот от публиката.

Привилегията да задавам въпросите на Кобрата под жаркото слънце на Лас Вегас имам аз, зад камерата е моя колега Петър Стоев, с когото за втора поредна година бяхме допуснати толкова близо до лагера на братя Пулеви.

Това е разговор за живота. Не за спортната слава и за успехите, за спортното величие. Не за парите, не за публичния образ в обществото. Говорим си за онези малки неща, които карат сърцето да бие по-бързо и знаеш, че просто си щастлив.

БАЩА НА ДВЕ ДЕЦА

През февруари 2022 г. Кубрат Пулев изпита най-върховната радост в живота на всеки мъж: бащинството. Стана татко на прекрасно момиченце. Новина, която успя да опази почти до Коледа на миналата година, за да опази чисто семейното си щастие.

„Винаги съм искал момчета. И си казвах: Господи, нека да имам синове. Стана обаче така, че първо ми се роди дъщеря. Първоначално бях резервиран, но благодарен, че ми се е случило. А сега, сега тя просто ме топи. Топи ме. Чувството е уникално, толкова силно ме зарежда.“

Докато слушам Пулев да изрича тези думи по адрес на първата си рожба очите му светят, цялото му лице грейва, цялата му същност се променя. И наистина е специален момент, защото едва ли скоро човекът срещу мен ще си позволи да открехне толкова широко вратата към своя личен свят.

СПАРТАК ПУЛЕВ

А в личния свят на Кубрат Пулев вече всичко е любов. Защото от февруари тази година, в него се появи и Спартаксинът, за който боксьорът винаги е мечтал. Оказва се обаче, че Спартак е бил планиран много, много отдавна, макар и в главата не на Кубрат, а на неговия баща Венко.

„Баща ми много е искал да има момчета и да ги направи боксьори. Да, ама му се раждат четири момичета. Накрая си казва: ще пробвам за последно. И тогава се раждам аз. Тогава той избира моето име – Кубрат“, разказва Кобрата.

„След мен се ражда брат ми. И баща ми го кръщава Тервел. Тогава мечтата на баща ми е била да има трима сина, да бъдем трима братя: Кубрат, Тервел и Спартак. Но майка ми му отказва. Ето, че Спартак все пак се появи и е тук, щастлив съм, че така съм сбъднал макар и чрез мен онази мечта на татко“, споделя Кубрат Пулев.