на живо

Колко братя и сестри имат Кубрат и Тервел Пулеви? (АНКЕТА)

Тествайте знанията си преди боксовата гала в Коста Меса

Колко братя и сестри имат Кубрат и Тервел Пулеви? (АНКЕТА)
 

Колко добре познавате Кубрат и Тервел Пулеви? Оттук до галавечерта в Коста Меса на 15 декември ще тестваме ежедневно знанията ви за родните боксови звезди.

Колко братя и сестри имат? Има ли трети брат в семейството, или те – двамата, имат само сестри? И ако е така, колко на брой са техните сестри? Или пък има още някой брат, който стои някъде в сянка и никога не се показва под светлините на прожекторите? Днес ви питаме точно това:

Колко братя и сестри имат Кубрат и Тервел Пулеви?

Специалната ни студийна програма, посветена на битките на Кубрат и Тервел на 15 декември, продължава и тази вечер. Всеки делничен ден, от 23:30 ч. по bTV, излизаме на ринга с най-компетентните боксови анализатори, а екипът ни в Съединените щати - репортерът Димитър Тасев и операторът Петър Стоев, ще ви направи свидетели на всеки миг от подготовката на братята.

Това далеч не е всичко! В традиционната дигитална поредица "В ръкавиците на Пулеви" всеки ден очаквайте нов епизод, който ще вдига адреналина и отброява дните до големите битки.

Снимка: bTV

Галата с участието на Кубрат и Тервел ще ви покажем пряко в ефира на bTV, както и тук - на btvsport.bg, на 15 декември в 5:00 ч.

Кубрат ще се изправи срещу Андржей Вавржик. Кобрата не се е боксирал от лятото на 2022 г., когато отстъпи на Дерек Чисора в Лондон. На професионалния ринг балансът му е 29 победи и 3 загуби.

Съперникът му Вавржик е с актив от 34 победи и две поражения в кариерата си. 36-годишният поляк е висок 195 см. Една от загубите на Вавржик е през 2013 г. срещу руснака Александър Поветкин, когато бе нокаутиран.

Зала "Хангара" в Коста Меса е добре позната на Кобрата. Той победи там Богдан Дину, а след това постигна още две победи на американска територия срещу Райдъл Букър и Джери Форест. Последната среща беше през май 2022 г.

Именно в "Хангара" около мача си с Дину Кубрат се запозна с репортерката Джени Суши, а по-късно беше обвинен от нея в сексуален тормоз и изтърпя наказание.