на живо

След 4 часа в спешното: Ясна е диагнозата на Тервел

Пулев в болница след победата над Ходжгрийн

След 4 часа в спешното: Ясна е диагнозата на Тервел

Ударното завръщане за Тервел Пулев на професионалния боксов ринг в култовата за бойните спортове в Ориндж Каунти зала "Хангара" в Коста Меса, завърши в спешното отделение.

Малко, след като българинът прегази Джоел Ходжгрийн в Коста Меса, братът на Кубрат Пулев трябваше да насочи към най-близката болница в Ориндж Каунти, за да се подложи на допълнителни и по-обстойни изследвания. Причината беше острата болка в ребрата, която Тервел започна да изпитва още в края на първи рунд на мача си срещу Джоел Ходжгрийн. 

Заедно с Кобрата, Тервел отида сам в спешното отделение и чинно започна да чака да му дойде ред за преглед, за рентген и за да се увери дали страховете му и тези на целия му щаб, че има спукано ребро, ще се окажат верни.

Братя Пулеви се задържаха в болницата близо 4 часа. В половината от това време Пулеви трябваше да останат в чакалнята, следващите два часа обаче бяха посветени на наистина щателни тестове колко всъщност тежко е състоянието на по-малкия Пулев след успеха му.

Кубрат и Тервел изчакаха търпеливо да им дойде реда. Опасенията, че реброто на Тервел е наранено, вследствие на тежък удар, който той понесе в самото начало на мача, се потвърдиха и от медиците.

Реброто на Тервел Пулев, за което имаше съмнения, че е спукано, се оказа, че си е направо счупено, но въпреки това, здравословното му състояние е добро, според медиците.

Така Тервел ще може да отпътува за България и да посрещне Великден заедно с трите си деца и с половинката си Диана Ненова.

"Не е тежко положението, трябва почивка. В следващите три месеца обаче Тервел ще изпитва болка и ще му се наложи да се отдаде на пълна почивка", обясниха лекарите.

Тук може да откриете всички епизоди от поредицата "В ръкавиците на Пулеви":

Гледайте епизод 6 тук: https://bit.ly/43vMQQ7

Гледайте епизод 5 тук: https://bit.ly/3UCPxvu

Гледайте епизод 4 тук: https://bit.ly/40XjTLB

Гледайте епизод 3 тук: https://bit.ly/3UluvBm

Гледайте епизод 2 тук: https://bit.ly/4020rvW

Гледайте епизод 1 тук: http://bit.ly/3mqT5UG