на живо

Поразяващата ръка: Вижте как Тервел повали Пантерата (ВИДЕО с КОМЕНТАР)

Развръзката срещу американеца Джоел Ходжгрийн дойде още в третия рунд

Поразяващата ръка: Вижте как Тервел повали Пантерата (ВИДЕО с КОМЕНТАР)

Тервел Пулев не остави и капка съмнение в превъзходството си над Джоел Ходжгрийн, въпреки лютите закани на американеца след официалния кантар, че ще "убие" българина.

Тогава Тервел не отвърна на провокацията и смирено обясни, че чака мача, за да се види кой-колко струва.

Днес, навръх Велики петък, Тервел Пулев се се завърна със стил на професионалния ринг след близо едногодишно отсъствие.

Направи го отново на американска земя, записа 17-ата си победа в 18 двубоя при професионалистите и за пореден път показа мъжество, боксирайки се с тежка травма, получена в първите минути на срещата в Коста Меса, Калифорния.

Освен, че победи за 17-и път в своя път в полутежка категория при професионалистите, Тервел го постигна по възможно най-категоричния начин - с нокаут.

За него това е 14-и нокаут в тези 18 мача професионален бокс, а ударите, които нанесе на Ходжгрийн в третия рунд, просто сломиха психиката на американеца и той безпомощно развя бялата кърпа от своя ъгъл.

Четвърти рунд така и нямаше, защото съдията оповести решението си срещата да спре. Това се случи малко след нокдауна, в който Пулев прати съперника си с брилянтна серия от ляв-десен прав. Ходжгрийн някак издържа до гонга, въпреки че понесе и няколко ъперкъта, но това беше всичко от него и от прякора му Пантерата.

Успехът реабилитира Тервел, който продължава напред само с една-единствена загуба в професионалния си път: тази срещу многократния световен шампион Сергей Ковальов. Двамата се срещнаха в Лос Анджелис през май миналата година, когато реферите присъдиха победата на руснака.

Тук може да откриете всички епизоди от поредицата "В ръкавиците на Пулеви":

Гледайте епизод 6 тук: https://bit.ly/43vMQQ7

Гледайте епизод 5 тук: https://bit.ly/3UCPxvu

Гледайте епизод 4 тук: https://bit.ly/40XjTLB

Гледайте епизод 3 тук: https://bit.ly/3UluvBm

Гледайте епизод 2 тук: https://bit.ly/4020rvW

Гледайте епизод 1 тук: http://bit.ly/3mqT5UG