на живо

Бербатов и Монако се спънаха срещу Монпелие (ВИДЕО)

Нулево равенство на стадион "Луи II"

EPA

Отборите на Монако и Монпелие завършиха 0:0 в отложен мач от 25-я кръг на френския футболен шампионат Лига 1. Това е второ поредно равенство за "монегаските", след като в петък те завършиха 1:1 със Сент Етиен.

Димитър Бербатов не попадна в титулярния състав на домакините, но се появи в игра през втората част. В 61' той замени Набил Дирар, но до края така и не получи добра възможност да отбележи попадение.

Двубоят не бе особено интересен, а най-чистото положение за гол се откри пред състава на гостите в 52'. Главният съдия отсъди дузпа в тяхна полза, която обаче бе пропусната от Лукас Бариос. В заключителните минути Бернардо Силва от състава на домакините пък не успя да отбележи от близка дистанция.

Така Монако пропусна шанса да се изравни с третия в класирането Олимпик (Марсилия). Разликата между двата тима е две точки, а до края на първенството остават седем кръга. Монпелие запази седмата си позиция.

Следващият мач на "червено-белите" е в петък, когато гостуват на Каен. Срещата започва в 21:30 и ще бъде излъчена пряко по bTV Action!