на живо

Николай Йорданов ще ръководи Левски - Монтана

Николай Йорданов получи наряд да ръководи реванша от 1/8 финалите за Купата на България между Левски и Монтана. Срещата е в сряда от 16:00, а "сините" имат да заличават пасив от 2 гола след първия мач на стадион Огоста.

Николай Йорданов бе замесен в куп скандали след някои от напечените мачове, които ръководи. След едно от дербитата между ЦСКА и Левски през 2012, спечелено от Левски с 1-0, "армейците" бяха бесни и претендираха за 2 неотсъдени дузпи. По-късно Йорданов бе обявен за "персона нон грата" от ЦСКА, а последният скандал около него бе свързан с наряда му да свири ЦСКА - Лудогорец. Червените оспорваха назначението, а шефът на съдийската комисия го отзова и хвърли оставката си след няколко заплахи към съдията от фенове във Фейсбук.

В последствие оставката на Никола Джугански не бе приета, а Йорданов бе един от реферите на аут-линията на ЦСКА - Лудогорец.

Остава мистерия какво ще предприеме Съдийската комисия ако отново се появи някой по-агресивен коментар във Фейсбук...

Дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив бе поверено на местен съдия - Георги Кабаков. Първият мач между двата тима завърши 1-1. Реваншът в Коматево е в сряда от 13:00