на живо

Братя Пулеви за Боби Михайлов: Ще учим ли танците от него? (ВИДЕО+СНИМКА)

Кубрат и Тервел с мустаци за късмет преди галата в Коста Меса

Братя Пулеви за Боби Михайлов: Ще учим ли танците от него? (ВИДЕО+СНИМКА)

Най-добрите ни професионални боксьори Кубрат и Тервел Пулеви продължават усилена подготовка за предстоящите си мачове на 15 декември в Коста Меса, Калифорния. Сблъсъците им ще може да гледате пряко в ефира на bTV.

Кобрата се изправя срещу Анджей Вавржик в тежка категория, а по-малкият му брат ще подгрее с шеструндов двубой срещу американеца Дионардо Майнър.

Край ринга топ боксьорите ни влязоха в любопитен диалог. След като благодариха на Валери Божинов и Григор Димитров, Тервел заяви: "Да не забравяме и Боби Михайлов".

Отговорът на Кубрат беше под формата на въпрос: "Ще учим ли танците от него? Има какво да се научи от всеки по принцип". "Пиенето", отвърна Тервел шеговито, а брат му заключи: "Малко трудно, но и без пиене се справяме ние".

Братята решиха да сменят стайлинга за боксовата гала, като и двамата се появиха с мустаци.

"Смятаме, че това ще ни донесе късмет", казва с усмивка Тервел и пита последователите си дали им отива.

"Много е важно човек да е доволен от себе си. Казват, че мустакът носи късмет. Бъдете здрави!", допълва Кубрат.

Очаквайте от понеделник - 4 декември, специалните студия, посветени на братя Пулеви и на предстоящата боксова гала - всяка вечер, от понеделник - до петък, от 23:30 часа пряко по bTV.

А също от понеделник - 4-ти декември, очаквайте всеки ден по един чисто нов риалити епизод как живеят и тренират Кубрат и Тервел в САЩ от вече познатата ви поредица "В ръкавиците на Пулеви". Тя ви очаква на сайта btvsport.bg.