на живо

Колко победи има Кубрат Пулев в професионалния бокс? (АНКЕТА)

Всеки делничен ден, от 23:30 ч. по bTV, излизаме на ринга с най-компетентните боксови анализатори

Колко победи има Кубрат Пулев в професионалния бокс? (АНКЕТА)

Време е новия въпрос в анкетата ни за най-добрите ни боксьори Кубрат и Тервел Пулеви. Двамата ще бъдат част от галавечерта в Коста Меса на 15 декември, която ще може да гледате пряко в ефира на bTV.

Днес ви питаме:

Колко победи в тежка категория в професионалния бокс има Кубрат Пулев?

Колко победи има Кубрат Пулев в професионалния бокс? (АНКЕТА)

Специалната ни студийна програма, посветена на битките на братя Пулеви на 15 декември, продължава и тази вечер. Всеки делничен ден, от 23:30 ч. по bTV, излизаме на ринга с най-компетентните боксови анализатори, а екипът ни в Съединените щати - репортерът Димитър Тасев и операторът Петър Стоев, ще ви направи свидетели на всеки миг от подготовката на братята.

Това далеч не е всичко! В традиционната дигитална поредица "В ръкавиците на Пулеви" всеки ден очаквайте нов епизод, който ще вдига адреналина и отброява дните до големите битки.

Американецът е с обратен гард. Той е на 34 години и живее в Тексас, но е от Калифорния.

Това ще е четвърти американски противник при професионалистите за бронзовия медалист от Игрите в Лондон през 2012 г.

В предишния си мач, отново в Коста Меса, по-малкият брат от прочутата боксова фамилия счупи ребро, но въпреки това нокаутира Джоел Ходжгрийн.

Всяка делнична вечер, от 23:30 часа, пряко по bTV и веднага след късна емисия новини пък може да гледате специалните телевизионни студия, посветени на Кубрат и Тервел Пулеви и на предстоящата бойна гала с тяхно участие в Калифорния.

Всяка сутрин, на нашия сайт www.btvsport.bg ви очаква по един чисто нов специален епизод от поредицата "В ръкавиците на Пулеви", която нашите пратеници в САЩ Димитър Тасев и Петър Стоев правят, разказвайки от първо лице как живеят братята, какъв режим спазват, кой се грижи за тяхната подготовка, по колко пъти и как, но и къде тренират отвъд океана.