на живо

Преди "Милан": Факли, песни и транспаранти надъхаха "Цървена звезда"! (ВИДЕО)

Феновете на белградския гранд сътвориха шоу на стадион "Райко Митич"

Facebook

Когато любимият ти отбор се изправя срещу "Милан" - 7-кратен първенец в Шампионската лига, всяка подкрепа е добре дошла. Жребият за 1/16-финалите в Лига Европа определи "росонерите" да гостуват в Белград за първия си мач от европейските клубни турнири през 2021 г. 

Снимка: Facebook

"Милан" ще се изправи срещу сръбския гранд "Цървена звезда", като няма съмнение, че домакините ще са пределно мотивирани. Не само защото победа срещу 18-кратния шампион на Италия е престиж, а и защото играят за честта на своите неподражаеми фенове. 

Напук на забраните и ограниченията заради пандемията от коронавирус, привържениците се събраха пред стадион "Райко Митич" (известен като "Мала Маракана") и с факли, димки и песни надъхаха своите любимци.

Футболистите посрещнаха с аплодисменти феновете си и пяха заедно с тях, скачаха и се радваха. 

Снимка: Facebook

В Белград вече пристигнаха големите звезди на "Милан", начело със Златан Ибрахимович. Въпреки че бяха заявили, че няма да използват стадиона на "Звезда" и прилежащите игрища за тренировки, те се разходиха по основния терен. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Top Sport (@top_sport.rs)

Шведският нападател с босненски корени е очакван в Сърбия. 39-годишният футболист наскоро отпразнува своя гол 501 в професионалния футбол с танц на фона на песен на звездата от бивша Югославия - Нада Топчагич. Самата тя заяви, че иска да се срещне с Ибрахимович

Снимка: Facebook

Двата тима са играли един срещу друг в третия квалификационен кръг за групите на Шампионската лига през сезон 2006/2007. Тогава "Милан" печели с общ резултат от двата мача 3:1, а по-късно прибира във витрината си и трофея от най-престижния европейски клубен турнир.

Снимка: Facebook