на живо

Приближава ли се Левски до евролиценза? (ВИДЕО)

Вижте какво заяви Константин Баждеков по темата, специално за bTV

Приближава ли се Левски до евролиценза? (ВИДЕО)

Константин Баждеков успокои привържениците на Левски, че клубът прави важни стъпки по изпълнението на всички изисквания на Българския футболен съюз и УЕФА за получаване на лиценз за европейските клубни турнири. Пред bTV финансовият директор на "сините" заяви, че продължават преговорите с бивши треньори и футболисти за разсрочването на задълженията, които клубът е натрупал към тях.

Баждеков разкри, че повечето от бившите служители на Левски проявяват разбиране при преговорите. Случаите, при които няма постигнато споразумение, също ще бъдат предоставени на УЕФА, откъдето се очаква крайното решение дали "сините" ще могат да играят в Европа през сезон 2015/16.

Друга добра новина за привържениците на отбора е шансът още утре да закупят билети за предстоящия реванш от полуфиналите на турнира за Купата на България срещу Лудогорец. Това ще може да се случи преди мача с Локомотив (Пловдив) от 20:00, като за целта ще бъде отворена отделна каса на ст. "Г. Аспарухов".

Все още се изчаква и решението на собственика Тодор Батков за оставките на Владимир Владимиров и Васил Колев като членове на управителния съвет на клуба. Те вече са предложили свои заместници.

Цялото интервю с Константин Баждеков вижте в прикаченото видео.