на живо

Пулев ще удря Кличко с бяло, зелено и червено (ВИДЕО)

Кубрат ще се бие със специално изработени ръкавици

Getty Images/Guliver Photos

Кубрат Пулев ще използва специално изработени ръкавици за големия мач с Владимир Кличко в събота, 15 ноември. Претендентът за световните титли на украинеца ще се боксира с цветовете на знамето ни - бяло, зелено и червено, опитвайки да стресира още повече своя съперник.

Решението на Пулев в никакъв случай не е изненадващо, тъй като през цялата си кариера в аматьорския, а впоследствие и в професионалния бокс, той винаги е показвал любовта към своята родина с викове "България". Също така българското знаме е артикулът, който Кубрат получава най-бързо след всяка своя победа.

По време на официалната презентация на ръкавиците родният боксьор сподели, че се чувства напълно подготвен за двубоя с Кличко, който ще се проведе по време на галавечерта в Хамбург.

"От една страна подоготвката премина по същия начин, от друга е малко по-различно, защото за всеки съперник се подготвям индивидуално. За световната титла подходът трябва да е съвсем различен."

Пулев също така намекна, че не изпитва уважение към съперника си. Според Кубрат украинецът постоянно опитва да атакува психиката му, използвайки нетрадиционни методи, като този от официалната пресконференция преди срещата. Пулев отказа да се появи на нея, тъй като присъствието на неговия треньорски щаб не бе позволено.