на живо

В Кубан продължават да вярват на Ивелин Попов

"Не вярваме на слуховете в българските медии", заяви генералният директор на клуба

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов запазва доверието от ръководството на клубния си тим Кубан (Краснодар). Такъв извод може да бъде направен от изказването на генералния директор на руския клуб Евгений Муравьов, който бе категоричен, че не вярва на информациите в българските медии, според които Попов нарушава дисциплината в представителния тим на страната и често употребява алкохол по време на тренировъчните лагери.

Муравьов заяви, че в Кубан никой не е забелязал Попов да извършва непозволени неща или да се държи се надменно към треньорския щаб. Според ръководителя на "жълто-зелените" Ивелин е голям лидер, който заслужава само похвали за своята игра и професионализъм.

"Мисля, че това са някакви странни измислици. Ивелин по природа е лидер, голям майстор на футбола, професионалист в това, което прави, който заслужава само похвала. Нищо подобно от това, което е описано в българските медии, не е забелязано в Кубан", заяви Муравьов пред руското издание Р-Спорт.

"Мисля, че това са някакви странни измислици. Ивелин по природа е лидер, голям майстор на футбола, професионалист в това, което прави, който заслужава само похвала. Нищо подобно от това, което е описано в българските медии, не е забелязано в Кубан"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=519419