на живо

Михаил Александров: Мачът с ЦСКА няма да реши нищо (ВИДЕО)

БГНЕС

Атакуващият полузащитник на Лудогорец Михаил Александров заяви, че на предстоящото съботно дерби с ЦСКА се отдава прекалено голямо значение. Според халфа мачът на ст. "Българска Армия" в никакъв случай няма да е решителен в борбата за титлата, но той и неговите съотборници са пределно мотивирани да победят съперника си и да се доближат до първото място в класирането.

"Победа в утрешния мач ще ни доближи до ЦСКА и това ще ни даде крила в първенството, където до момента не се представяме по начина, по който трябва. Смятам, че това е временно и ще се промени."

Александров коментира и скандала около назначението на главен съдия за дербито. По-рано днес съдийската комисия към БФС отмени решението си Николай Йорданов да ръководи срещата на ст. "Българска Армия".

"Надявам се всичко да е за добро, защото за тези неща се шуми прекалено много. За мен е супер важно съдията да не бъде главният герой в мача, а това да са футболистите, било то от единия или от другия отбор."

Полузащитникът сподели и мнението си за освобождаването на Любослав Пенев от поста на национален селекционер.

"По-скоро ние футболистите сме виновни, отколкото треньора, но това не са мои решения. Криво ни е за Любо Пенев и специално за българските фенове, защото това (1:1 с Малта) беше много звучен шамар за нас. Искаме или не искаме трябва да продължим напред. Не мога да коментирам кой ще е следващият треньор."