на живо

Пламен Крумов пред bTV: Огорчен съм, Гонзо действа непрофесионално

Защитникът бе категоричен, че решението за освбождаването му е взето от Георги Иванов

Пламен Крумов заяви, че е огорчен от начина, по който бе освободен от Левски. Бившият защитник на "сините" е убеден, че решението за раздялата с него е взето лично от Георги Иванов. Спортният директор, който бе и треньор на отбора през есента, е заявил на Крумов, че причината за освобождаването му е нежеланието на новия треньор Стойчо Стоев да разчита на него до края на сезона.

В интервю за bTV Крумов заяви, че Иванов е действал непрофесионално при преговорите за прекратяване на неговия договор. Бранителят отрече слуховете, че е искал голяма неустойка и разкри, че единственото му желание е било да получи своите три неизплатени заплати. Той също така бе категоричен, че по време на едногодишния му престой при "сините" винаги е имало забавяне при получаването на месечните възнаграждения.

Защитникът разкри още, че все пак е направил финансов компромис към клуба при прекратяване на контракта. Крумов все още обмисля вариантите за нова стъпка в своята професионална кариера, но не пожела да разкрие с кои клубове е свързана тя.

Цялото интервю с Пламен Крумов вижте в прикачения видео файл.